Budai Autójavító - Budai Miklós és Társa - jármű fényezés és javítás


Cégbemutató

Budai Miklós és Társa Bt.

Cégünk elődleges feladata, hogy teljeskörű minőségi szolgáltatást nyújtson a gépjárműjavítói piacon. Vállalkozásunk 2003 óta működik jelenlegi profiljával.

Munkatársaink szakértelme biztosítja partnereink számára a minőséget ,valamint a járműipar területén szerzett tapasztalatok felhasználása és alkalmazása biztosíték a legjobb minőségű munkák elvégzésére.

A cég 3 aknás javító, szerelő, fényező műhellyel rendelkezik, benne egy szabványos méretű (7 x 4 x 2.6m-es) fényezőkabinnal.

Technológiánk egyaránt alkalmas a hagyományos oldószeres és vízbázisú festékek felhordására. Telephelyünkön rendelkezünk saját vízbázisú (környezetbarát) keverőrendszerrel, elsősorban a személygépjárművek fényezési problémáinak megoldásához.

Megbízható értékestésítő és minőséggaranciával rendelkező festékforgalmazók szállítják a festék és előkészítő anyagokat.

A Budai Miklós és Társa Bt. tudja, hogy más-más igények jelentkeznek a piac eltérő szegmenseiben, ennek megfelelően nem sablon megoldásokat, hanem az egyedi igények egyedi megvalósítását tűzi ki célul mindig, mindenkor!